fbpx

Kleine penis van 2.5 cm kan langer en dikker worden met speciale behandeling

Mannen met een micropenis (erg kleine penis) kunnen volgens een recent uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek enkele centimeters groei bewerkstelligen met een speciale combinatiebehandeling. De meeste micropenissen hebben een lengte van 2,5 cm in slappe toestand en in erectie gemiddeld tussen de 6 en 7 cm. Ook is een micropenis over het algemeen erg dun, soms qua omtrek vergelijkbaar met de pinkvinger.

Een kleine afmeting van het geslachtsdeel kan voor zeer veel frustraties zorgen binnen de liefdesrelatie en geeft een flinke deuk in het zelfvertrouwen van de man.

Van het gezonde vruchtenconcentraat Tomba is al langere tijd bekend dat het bij langdurig gebruik de erectie van mannen krachtig verbetert, in de meeste gevallen beter dan Viagra. Een ander voordeel is dat Tomba erg gezond is, door een ieder kan worden gebruikt, geen bijwerkingen geeft, de vruchtbaarheid verbetert en bovendien zorgt voor een verhoging van het libido (de seksdrift) bij mannen en vrouwen.

BEKIJK OOK
Voorheen vrolijke man (40) uit Zoetermeer zegt erg ongelukkig te zijn geworden na narcose

Internationale wetenschappers adviseren nu bij micropenissen het gebruik van het natuurmiddel Tomba te combineren met HCG. Deze combinatie kan zorgen voor een significante groei van micropenissen in zowel lengte en omvang. Bovendien zorgt de combinatie ervoor dat er een grotere hoeveelheid sperma wordt geëjaculeerd en de vruchtbaarheid sterk wordt verbeterd.