fbpx

Kleine ondernemer gedenkt pasgeborenen ’s Lands Hospitaal

GFC NIEUWS- De Covid-19-pandemie heeft wereldwijd ondernemers zwaar getroffen en zijn verkoopcijfers hard teruggevallen.

Toch weerhoudt deze ontwikkeling de kleine ondernemer, zuster Samanta Toney niet om haar traditie om jaarlijks terug te geven aan de gemeenschap, voort te zetten.

Gespecialiseerd in het haken van elk type goed, vervaardigd ze van baby setjes tot volwassenen kledingstukken onder de handelsnaam Sammy Baby Instyle Products. Deze business doet ze in haar vrije tijd, want in het dagelijks leven is ze verpleegkundige in ‘s Lands Hospitaal.

Dit jaar heeft ze gemeend om behalve een babypakje voor de eerste en tweede Kerst-, oud- en nieuwjaarsbaby’s, iedere baby die tot en met 31 december in Surinames oudste ziekenhuis geboren wordt, een mutsje cadeau te maken.

BEKIJK OOK
Paris Club akkoord met schuldherschikkingsvoorstel van ruim US$ 100 miljoen

Een donatie die namens het hoofd van de Verloskamer, zuster Helianthe Bennanon, en haar team dankbaar in ontvangst is genomen.

Intussen mag verklapt worden dat ‘s Lands Hospitaal met 3.500 geboortes dit jaar, het record van het vorig jaar al heeft verbroken.