fbpx

Klebert Drenthe nieuwe national president JCI

Tijdens de Year End Closing Ceremony van Junior Chamber International (JCI) Suriname is er een nieuw bestuur voor 2019 geïnstalleerd. Het is een ceremony geweest met een aantal hoogtepunten waaronder de chain transfer van de huidige Nationale President, Gisele Tjon Kie Sim, naar de gekozen Nationale President 2019, Klebert Drenthe.

Verder zijn er op die avond ook de lokale besturen geïnstalleerd die de chapters van JCI Suriname zullen leiden in 2019.

Junior Chamber International is een internationale organisatie van actieve burgers in de leeftijdsklasse 18 tot en met 40 jaar die als hoofddoel heeft het creëren van duurzame positieve verandering en stimuleren van ontwikkelingskansen voor jongeren in de wereld.

BEKIJK OOK  Regering om de tafel met personeelsbonden Diakonessenhuis en Sint Vincentius Ziekenhuis

Het geïnstalleerd bestuur zal zich het komend jaar onder andere sterk maken voor het verhogen van de kwaliteit van JCI Suriname en de gemeenschap. Dit zal worden uitgevoerd door hun leden en observers te voorzien van kwalitatieve training programma’s waarbij zij de mogelijkheid zullen krijgen om hun competenties verder te ontwikkelen.

Ook zal er medio 2019 een Suriname Leadership Academy worden georganiseerd waarbij de participanten hun leiderschap skills zullen verbeteren om zodoende een duurzame strategische impact in hun eigen gemeenschap teweeg te brengen. (GFC)