fbpx
Klanten verplicht gecontroleerd op koorts bij Best Mart, bij verhoging geen toegang

GFC NIEUWS- Supermarkt Best Mart in Paramaribo- Noord neemt zelf preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Klanten die de winkel binnen wensen te gaan worden onderworpen aan een temperatuurtest. De eigenaar van de supermarkt zegt aan GFC Nieuws dat ook hij zijn bijdrage wil leveren aan het indammen van de coronacrisis.

“Wij gebruiken dezelfde koortsmeters die op Zanderij worden gebruikt. Indien er temperatuurverhoging wordt geconstateerd bij een klant, kan die de winkel niet in. De veiligheid van onze klanten staat namelijk voorop”, stelt de ondernemer.

Behalve een temperatuurmeting moeten alle klanten hun handen daarenboven desinfecteren. Best Mart stelt de alcoholgel beschikbaar. Deze ontsmettende handeling wordt uitgevoerd door de beveiligers van het bedrijf. Voorts wordt aan een ieder gevraagd om minstens 2 meter afstand van elkaar te bewaren.

Volgens informatie van de Best Mart- eigenaar is zijn supermarkt de enige in Suriname die verplichte koortsmetingen bij de ingang heeft ingevoerd.

Meer nieuws

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…