Klanten verplicht gecontroleerd op koorts bij Best Mart, bij verhoging geen toegang

GFC NIEUWS- Supermarkt Best Mart in Paramaribo- Noord neemt zelf preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Klanten die de winkel binnen wensen te gaan worden onderworpen aan een temperatuurtest. De eigenaar van de supermarkt zegt aan GFC Nieuws dat ook hij zijn bijdrage wil leveren aan het indammen van de coronacrisis.

“Wij gebruiken dezelfde koortsmeters die op Zanderij worden gebruikt. Indien er temperatuurverhoging wordt geconstateerd bij een klant, kan die de winkel niet in. De veiligheid van onze klanten staat namelijk voorop”, stelt de ondernemer.

Behalve een temperatuurmeting moeten alle klanten hun handen daarenboven desinfecteren. Best Mart stelt de alcoholgel beschikbaar. Deze ontsmettende handeling wordt uitgevoerd door de beveiligers van het bedrijf. Voorts wordt aan een ieder gevraagd om minstens 2 meter afstand van elkaar te bewaren.

Volgens informatie van de Best Mart- eigenaar is zijn supermarkt de enige in Suriname die verplichte koortsmetingen bij de ingang heeft ingevoerd.

Overige berichten