Klanten krijgen er maar geen genoeg van: derde seksrobotbordeel steekt kop op

Het eerste sekspoppenhuis werd pas anderhalf jaar terug in Barcelona geopend, twee maanden later startte de tweede in Moskou (die goede zaken doet tijdens het WK voetbal), en nu begint Lumidolls alweer een derde Europese vestiging.

Waar, is niet bekend gemaakt. Maar de behoefte aan bordelen met gewillige poppen blijkt groot.

Goedkoop zijn de kunststoffen dames niet. Een uurtje van bil kost al 80 euro. Misschien begrijpelijk, gezien de productiekosten van 5000 euro per pop.

Seksrobots zijn een relatief nieuw verschijnsel, maar business is booming. Volgens Lumidoll komt dat doordat zij een streepje voor hebben op de andere sekspopbordelen in Engeland, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Frankrijk.

In plaats van gewoon een pop biedt Lumidoll namelijk “echte seksrobots” met een “warm lijf, echte beweging en een kunstmatig brein.”

En het bedrijf is nog niet eens op haar hoogtepunt, want er zijn plannen om uit te breiden naar “alle grote steden in de wereld,” zegt medeoprichter en eigenaar Sergi Prieto.

De concurrentie is er niet blij mee. Professionele prostituees waarschuwden na de opening van de eerste vestiging in een verklaring dat poppen “niet naar je kunnen luisteren, je liefkozen, op je gemak kunnen stellen of je in de ogen kijken.

Zij kunnen hun mening niet geven of een glas champagne met je drinken,” zeiden de sekswerkers, die met succes het Barcelonafiliaal verjoegen naar een andere locatie.