fbpx
Klant Red Apple neergeschoten door beveiligingsmedewerker

GFC NIEUWS- Een beveiligingsmedewerker van Red Apple aan de Indhira Gandiweg heeft omstreeks 19.15 uur maandagavond een klant neergeschoten.

Het schietincident volgde na een heftige woordenwisseling tussen de klant en de medewerker. De oorzaak van de woordenwisseling is niet bekend.

De beveiligingsmedewerker trok op een gegeven moment zijn wapen dat door de klant werd weggeduwd. Bij die gelegenheid ging er een schot af en werd de klant in zijn bovenbeen geraakt.

De klant werd afgevoerd naar het ziekenhuis, terwijl de medewerker door de politie werd afgevoerd naar het politiebureau.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…