fbpx
Facebook Pagelike Widget

Kisten vol valse munten in omloop waarschijnlijk niet waar

Naar alle waarschijnlijkheid klopt de informatie niet dat er kisten vol valse munten in omloop zijn. Dit zei minister Andy Rusland van Financiën maandagavond in het parlement.

Het was het assembleelid Asiskumar Gajadien van de VHP die de vorige week in het parlement onthulde dat er kisten vol valse munten in omloop zijn gekomen.

Ook zouden er aanhoudingen zijn verricht; echter is de zaak in de doofpot gestopt.

Zonder duidelijk te zeggen om welke partij het gaat, zei Gajadien afgelopen vrijdag dat de persoon die verantwoordelijk is voor deze criminele daad een politieke organisatie in Nickerie financiert.

Minister Rusland wilde niet diepgaand ingaan op deze zaak, omdat justitie een onderzoek is gestart. Hij gaf wel aan dat deze zaak- aan de hand van de beschikbare informatie – niet waar blijkt te zijn. Minister Edward Belfort van Justitie en Politie zal hierover informatie verschaffen.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.