fbpx
Kingdom trainingsconferentie in Suriname

Van 22 tot en met 25 februari organiseert Stichting Kingdom Building & Bridging Internationaal Suriname(KBBIS) een Kingdom Trainings Conference in Suriname. Het thema is: ‘The Spirit of Diplomacy and the Local Church’.

Wat wil KBBIS bereiken met de conferentie?

De kerk is altijd God’s origineel instrument geweest om Zijn wil te doen geschieden hier op aarde. Jezus is gekomen om zijn gemeente “ The Ecclesia” , de kerk, te bouwen met het doel de systemen van de wereld te controleren. De kerk heeft die positie uit handen gegeven waardoor het zijn geloofwaardigheid is kwijtgeraakt. Maar God is bezig in deze eindtijd de gemeente te herpositioneren en die plaats terug te geven aan de kerk, laat de organisatie optekenen.

Een ander doel van deze conferentie is om onze kerken ervan bewust te maken wat hun verantwoordelijkheden zijn, waardoor zij zich aan de opdrachten van God kunnen houden als het gaat om de rol van de kerk in de gemeenschap, wordt verder aangevoerd.

Tijdens deze conferentie krijgen de deelnemers door middel van workshops de tools en adviezen hoe de opdracht van God het best tot uitvoer kan worden gebracht en hetgeen geleerd is ook over te dragen aan de gemeenteleden. Herstellen van de kerk door middel van God’s Koninkrijk leer en training is het ultieme doel.

Op de conferentie zullen 9 sprekers uit het Caraïbisch gebied en Amerika de trainingen en workshops verzorgen. Deze sprekers zijn allemaal getraind en gecoacht door wijlen Dr. Myles Munroe. Elk van hun heeft ervaring met het bovengenoemde onderwerp en de andere onderwerpen die aansluiten bij het hoofdthema.

Het is voor kerkleiders, maar ook gemeenteleden en zelf niet-christenen een must conferentie om deze conferentie te bezoeken, luidt de oproep.

KBBIS

Stichting Kingdom Building & Bridging International Suriname is een organisatie welke als doel heeft om de cultuur van het Koninkrijk van God in Suriname te vestigen middels conferenties, seminars, trainingen en outreach en om leiders, gemeenten en organisaties nader tot elkaar te brengen door het bouwen van bruggen en netwerken.

De voorzitter van de stichting is Pastor Kelvin Jon Ming.

Deze conferentie wordt in samen werking georganiseerd met Logos international, Bribi Ministeries & Tabernacle of Faith and love.(GFC)

Meer nieuws

Vuilophalers in actie

GFC NIEUWS- Vuilophalers die werkzaamheden verrichten voor het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn in actie. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin,…

Onderzoek naar cacaoproductie in Suriname

GFC NIEUWS- Tanja Tijtel en Naomi Venetiaan van het Polytechnic College Suriname hebben voor hun afstudeerproject voor het programma Hoger Laboratorium Onderwijs, samen een onderzoek…

Genti Mangroe nieuwe directeur Jeugdzaken

GFC NIEUWS- Donderdag heeft de ondertekening plaatsgevonden van het protocol van overdracht voor het Directoraat Jeugdzaken van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J)….

ICJ volgt decemberstrafproces op de voet

GFC NIEUWS- De Internationale Commissie van Juristen (ICJ) zal het 8 decemberstrafproces blijven volgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…