King Koyeba belooft geweldige show

De Surinaamse dancehall-ster King Koyeba, ook bekend als Paramaribo Baas, die momenteel in België woont, belooft op 7 juli een geweldige show te zullen weg geven in het Live Entertainment Center. Naast zijn oude hits bestaat zijn repertoire ook uit nieuwe songs. Voor zijn muzikale begeleiding zorgt zijn oude band The King Fayah band. Badderman en Young Money zijn er ook van de partij.

King Koyeba is al in Suriname. Hij blijft maar een weekje in het land. De Surinaamse dancehall-ster geeft na ongeveer een jaar weer een optreden in zijn geboorteland.

Het concert is het eerste live muziekevenement het radioprogramma Barki % SU van ABC. “Het Is altijd een droom van me geweest om met Barki % SU evenementen te organiseren”, vertelt promotor tevens maker van het programma Olu ’The Young One’ Abena.

Zijn voornaamste doel is erop gericht om de Surinaamse muziek en evenementen op een hoger niveau te tillen. Over de opzet zegt Olu dat het 100% Surinaams is. Alles wat op de avond gepresenteerd zal worden is Surinaams. Niet alleen de muziek, maar ook eten, drinken.

King Koyeba popelt om weer in zijn vaderland waar zijn grote fans zijn weer te kunnen optreden. In het voorprogramma staan Dj K. Mack, Jackson Blai en Psycho.

Koyeba werkt in België ook aan zijn muziekcarrière. Naast muziekmaken werkt hij om de eindjes aan elkaar te knopen, maar het liefst zou de Surinaamse dancehall-ster fulltime artiest willen worden.(GFC)