fbpx
Facebook Pagelike Widget

Kinderen stoppen volledige voorraad toiletpapier moeder in bad

GFC NIEUWS- Overal wordt er tegenwoordig volop toiletpapier gekocht. Hetzelfde is dus ook het geval in Engeland.

Gezinnen bouwen sinds de uitbraak van het coronavirus hun wc-papiervoorraad op, waardoor de rekken in winkels en supermarkten leeg zijn.

Wat een moeder in Engeland overkwam, is echt hilarisch. Op Facebook schreef een kennis van de vrouw dat haar kinderen haar volledige voorraad toiletpapier in de badkuip hebben gezet en daarna het bad met water gevuld.
De vrouw had net maar 18 rollen toiletpapier over, die door de kinderen werd ontdekt.

Waarom de kinderen juist het toiletpapier namen, is niet duidelijk. Waarschijnlijk vonden ze het idee spannend, voegt de kennis toe.

Op de foto is naast rollen toiletpapier, ook een rubberen eend en een speelgoedboot te zien in het bad met water.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…