Kinderen offeren moeder aan duivel: ‘Koning der demonen is bij ons’

Drie volwassen kinderen van een 75-jarige Peruaanse vrouw staken hun moeder de ogen uit en sneden haar ingewanden weg in een afschuwelijk satanisch ritueel.

De politie trof het verminkte lichaam van Teodora Quispe Ccayllahua aan in haar huis in het bergdorp Andabamba, in het noorden van Peru.

Haar kinderen, Aurelia Quispe (38), Percy Quispe (41) en Marcelina Suane (46), werden later aangehouden door de Nationale Politie. Zij zouden de moord hebben bekend.

Aurelia Quispe zou haar oudere broer en zus zaterdag hebben overgehaald hun moeder te vermoorden; zij zou in een droom opdracht hebben gekregen van Satan haar moeder aan hem te offeren.

Na de moord smeerden zij zich in met het bloed van hun moeder, waarbij zij de duivel aanriepen, zei politiecommissaris Julio Torreblanca op de nationale televisie.

Toen Aurelia, door de politie omschreven als de leider, werd gearresteerd zei zij: “De Meester van de Duisternis heeft mij bevolen, de koning der demonen is al bij ons, we zijn meer en elke dag zullen we groter worden.”