fbpx
Kinderen maken beterschapswenskaarten voor kinderen

GFC NIEUWS- ‘It’s aMayzing Handmade Crafts’is een papercraft atelier dat zich voornamelijk bezig houdt met het handmatig maken van wenskaarten en daaraan gerelateerde paperbased producten.

Het bedrijf wil op deze manier een kleurrijke, speelse en zinvolle betekenis geven aan de geschreven communicatie tussen mensen en het vastleggen van herinneringen.

De focus is gericht op zowel volwassenen als kinderen, waarbij ze regelmatig in kleine groepen op speelse wijze met elkaar en zichzelf creatief bezig zijn onder begeleiding.

‘It’s aMayzing Handmade Crafts streeft ernaar om bij het maken van het gros van de producten upcycling- en recyclingtechnieken toe te passen.

In het kader van een RAK- (Random Act of Kindness) activiteit werd er ruimte geboden aan kinderen om liefde te geven en medeleven te tonen aan leeftijdsgenootjes in een ziekeninrichting in Suriname.

De activiteit is intussen afgesloten en de beterschapskaarten worden nu aangeboden aan de ziekeninrichtingen in Suriname voor willekeurige distributie onder jonge patiëntjes.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…