fbpx

Kinderen maken beterschapswenskaarten voor kinderen

GFC NIEUWS- ‘It’s aMayzing Handmade Crafts’is een papercraft atelier dat zich voornamelijk bezig houdt met het handmatig maken van wenskaarten en daaraan gerelateerde paperbased producten.

Het bedrijf wil op deze manier een kleurrijke, speelse en zinvolle betekenis geven aan de geschreven communicatie tussen mensen en het vastleggen van herinneringen.

De focus is gericht op zowel volwassenen als kinderen, waarbij ze regelmatig in kleine groepen op speelse wijze met elkaar en zichzelf creatief bezig zijn onder begeleiding.

‘It’s aMayzing Handmade Crafts streeft ernaar om bij het maken van het gros van de producten upcycling- en recyclingtechnieken toe te passen.

BEKIJK OOK
OSIP zal achterban mobiliseren en strijden tegen grondroof in Inheemse dorpen

In het kader van een RAK- (Random Act of Kindness) activiteit werd er ruimte geboden aan kinderen om liefde te geven en medeleven te tonen aan leeftijdsgenootjes in een ziekeninrichting in Suriname.

De activiteit is intussen afgesloten en de beterschapskaarten worden nu aangeboden aan de ziekeninrichtingen in Suriname voor willekeurige distributie onder jonge patiëntjes.