fbpx
Kinderen kunnen ouderen wel besmetten met coronavirus

GFC NIEUWS- Kinderen ouder dan 10 jaar kunnen wel degelijk ouderen besmetten met het dodelijke coronavirus. We moeten de informatie gewoon eerlijk geven aan de gemeenschap.

Dat zegt de bekende Amerikaanse onderzoeker Michael Osterholm van de University of Minnesota op de Amerikaanse televisie.

Al maanden wordt er wereldwijd gediscussieerd over het mogelijke besmettingsgevaar dat kinderen zouden kunnen vormen voor hun omgeving. Veel ouderen vragen zich af of het wel veilig voor hen is is om hun kinderen naar school te sturen.

“Maar nu kunnen wij na onderzoek uit verschillende landen wel stellen dat kinderen tussen 10 jaar en 19 jaar in staat zijn om anderen met het virus te besmetten”, stelt de topexpert.

Klik ook op deze link voor het jongste onderzoek>> ONDERZOEK

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…