fbpx

"Kinderboek over Covid-19 als een bom ingeslagen"

GFC NIEUWS- Indra Hu, schrijfster van het kinderboek ‘Voorlichting aan kinderen en jeugdigen over Coronavirus en Covid-19, heeft dit werk aan de directie van ‘s Lands Hospitaal aangeboden. Volgens Hu is het boek als een bom ingeslagen.
De auteur richt zich in dit boeken speciaal tot jonge kinderen en jeugdigen. “Covid-19 is erg gevaarlijk en velen zijn eraan overleden en daarom dat bewustwording erover zeer belangrijk is. Ik dacht om het boek geheel zelf te drukken, maar dan zouden de boeken de normale prijs hebben en ik wilde juist een sterk gereduceerde prijs voor de gemeenschap met de donaties en ook wilde ik scholen en sociale instellingen boeken doen toekomen. Ik schreef nog enkele brieven en toen reageerden EBS, Assuria Community Fund, de Volkskredietbank, Safety Power, Notariaat Pancham en Huidkliniek Noord positief. Ik had nu een deel van de sponsoring binnen en ik kon aan de slag.”
Ik had nu een deel van de sponsoring binnen en ik kon aan de slag.” Volgens Hu is het boek als een bom ingeslagen. “De gemeenschap reageerde super enthousiast, de vraag naar boeken is erg groot” en de auteur vertelt dat binnen drie dagen tenminste 700 exemplaren zijn verkocht en dat er nog veel bestellingen zijn.
Ten overstaan van algemeen directeur, Dayasankar Mathoera, onderdirecteur Financiele Zaken, Maderiel Isselt, manager Facilitaire Diensten, Prashant Ramjatan en haar echtgenoot, overhandigde Hu het kinderinformatieboek aan de medisch directeur, Soenita Nannan-Panday-Gopisingh.

OOK INTERESSANT
Operatie ‘Gran Mati’ officieel afgesloten met overhandiging brillen