fbpx
Kind, 5, dat alleen rondzwierf na middernacht leidt politie naar haar vermoorde moeder

GFC NIEUWS- Een vijfjarig meisje dat alleen zwervend over straat rond middernacht werd gevonden, heeft politieagenten geleid naar haar moeder die eerder op de avond werd doodgestoken.

De politie werd woensdagnacht gealarmeerd dat een jong meisje was gesignaleerd in de straten van New Jersey, VS.
Toen de politie enkele minuten daarna arriveerde, bracht het meisje ze naar haar het huis waar ze woonde met haar moeder Michelle Burns en haar vriend, Jeffrey Daniels.

Maar toen ze binnenliepen en de lugubere ontdekking deden, wisten ze waarom het meisje alleen buiten was. Michelle, 36, lag dood op de vloer en had een messteek in haar nek.

De 36-jarige Daniels was niet in de woning, maar werd later gearresteerd in een appartement in de buurt. Hij had twee andere kinderen bij zich van 6 maanden en 18 maanden.

Daniels is ingesloten en wordt onder meer aangeklaagd voor moord.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…