Killdozer part 2: boze aannemer verbouwt hotel vanwege onbetaalde factuur

Redactie GFC Nieuws — Een Britse aannemer pikte het niet dat hij niet betaald werd voor zijn werk aan een hotel in Liverpool, dus parkeerde hij een graafmachine in de lobby. Nadat hij de ontvangstruimte grondig had verbouwd, vluchtte de man te voet.

De politie kreeg maandagmiddag melding van de sloopwerkzaamheden aan het Travelodge hotel. De gevel bleek helemaal vernietigd, net als een deel van het interieur.

Een man die de dollemansrit op video had vastgelegd, zei dat de dader niet was betaald voor zijn werk. Op Twitter schreef hij dat het een kwestie van tijd was “voor zoiets gebeurde”.

Op andere beelden is te zien hoe bouwvakkers toekijken terwijl de amokmaker het hotel neerhaalt en grote gaten maakt in de muren en het plafond.

De razernij van de aannemer wordt vergeleken met het verhaal van Marvin Heemeyer, ook bekend als ‘Killdozer’. Heemeyer, een lasser, moest met lede ogen toezien hoe het land rondom zijn reparatiewerkplaats voor uitlaatdempers in Colorado een nieuwe bestemming kreeg.

Er werd een betonfabriek gebouwd rond zijn bedrijf, waardoor zijn toegang werd geblokkeerd en zijn zaak naar de knoppen ging.

In 2004 sloten de lokale autoriteiten zijn rioolleidingen af, waarna hij een ​​boete kreeg omdat hij geen rioolaansluiting had. Dat was voor Heemeyer de druppel die de emmer deed overlopen.

Bulldozer

Hij fabriceerde een gepantserde sarcofaag bovenop een bulldozer en verwoestte het stadhuis, het voormalige burgemeestershuis en de huizen en bedrijven van iedereen die hem in Granby, Colorado, onrecht had gedaan.

Elke poging van de politie om Killdozer te stoppen mislukte, totdat hij in een gebouw vast kwam te zitten.

Heemeyer pleegde zelfmoord met een enkel schot, nadat hij naar schatting 7 miljoen dollar schade aan de stad had toegebracht. Met de man uit Liverpool zal het naar verwachting veel minder dramatisch aflopen.

Overige berichten