fbpx
Kienno Sujata: Toekomst in handen van jongeren

Tijdens de massameeting van de VHP te Saramaccapolder, zei VHP schaduw-kandiaat, Kienno Sujata, vaak genoeg te horen dat de jongeren politiek saai vinden en dat politiek niets is. Dat is absoluut niet waar. De jongeren moeten juist de politiek zien als een uitdaging, zij moeten juist het land helpen besturen.

“Als je niet participeert in de politiek dan gaat jouw recht op het besturen van het land verloren. En daarmee ook je recht om te klagen als er iets gebeurt waar je het niet mee eens bent. Het is dus belangrijk dat je participeert in de politiek”, benadrukt ze.

Volgens Sujata, ligt de toekomst in handen van de jongeren. De jongeren zijn de toekomst, daarom is er enige politieke belangstelling toch nodig. De jongeren gaan straks een belangrijke rol spelen als het gaat om de opbouw en ontwikkeling van Suriname.

De jonge politica vindt dat de tijd van de onbegrensde mogelijkheden voorbij is. “Een veelgehoorde opmerking is: wij zullen het nooit meer zo goed krijgen als vroeger. Het wordt inderdaad nooit meer zo goed als vroeger. Het wordt veel beter tenzij u op V7 stemt”, aldus Sujata.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.