fbpx

Keshopersad niet tegen benoeming Adhin

“Het bericht in DBS is onjuist. De journalist wil tweedracht zaaien binnen de NDP. Zij heeft mij gebeld en wilde informatie hebben over de aanstaande regering. Zij wilde weten met wie de NDP gaat samenwerken. Ik gaf haar aan dat het een aangelegenheid is van de partijleiding”, zegt Keshopersad Gangaran Panday van de NDP.

Hij reageert hiermee op een bericht eerder in de media. Gangaram Panday zegt geen enkel probleem te hebben met een eventuele benoeming van Ashwin Adhin tot vicepresident.

“Ik gaf haar door dat hij de kandidaat van ons is en om vp te worden moet nog een bepaalde weg bewandeld worden. De kandidaat moet bewilligen en moet nog gekozen worden, zoals onze voorzitter dat heeft gezegd”, zegt Gangaran Panday.

“Wat velen niet weten is dat haar vader NDP’er was en aanhanger van Robby Malhoe (Saramacca). Nadat onze voorzitter Malhoe van de DNA-lijst had weggehaald is die, vermoedelijk op advies van anderen, de VHP gaan ondersteunen. Hij is ook op Calcutta woonachtig. Deze zaken heb ik de journalist kenbaar gemaakt en heeft zij dan tweedracht binnen de NDP willen zaaien”, vervolgt Gangaran Panday.

Hij vindt dat de VHP bewust een aanval opent op hem, zodat er tweedracht gezaaid wordt binnen de NDP. “De VHP heeft mij flink aangevallen toen ik in Para- Oost bekend maakte dat 500 VHP’ers en anderen tot de NDP waren toegetreden. Zij zullen daarna ook vernomen hebben dat ik met enkele Paranen vergaderd heb en 450 nieuwe leden via hun heb aangetrokken. Die hebben hun NDP- legitimatie al gekregen”.

In Para – Oost had de NDP nooit eerder gewonnen. Vermoedelijk op 2 stembureaus na heeft de NDP alle ressortraadzetels van Para -Oost gewonnen en alle 3 zetels van Para binnengehaald. Het heeft vooral de VHP en NPS veel pijn gedaan, vindt Gangaram Panday.

Hij besluit met: “Nu zal men mensen inzetten om mij te breken omdat ik vooral de VHP veel schade heb aangericht. Mijn overstap naar de NDP is een doorn in hun oog. Zij zullen mij niet met rust laten. Nogmaals ik distantieer mij van de inhoud en kop van het artikel”, aldus Gangaram Panday.

Overige berichten