fbpx

Kerstboom Onafhankelijkheidsplein moet bijdragen aan meer liefde

De lichtstralen van de bekende kerstboom die elk jaar rond deze periode op het Onafhankelijkheidsplein geplaatst wordt, moeten door dringen tot de harten van de Surinamers. Dit moet bijdragen dat wij meer liefde naar elkaar toe gaan koesteren in plaats uit elkaar te groeien. Woorden van Ramon Jawalapersad, directeur van Roeli’s Lighting.

De 26 meter hoge boom geniet elk jaar grote populariteit en velen kunnen ook niet wachten op het moment dat de constructie af is om er samen met de familie en vrienden mooie foto opnames te maken.

Volgens Jawalapersad zijn de werkzaamheden op 7 december begonnen. Het is de bedoeling dat binnen een week de boom er staat. Na de komende week wordt de Volkskerstzang gehouden.

OOK INTERESSANT
Op de vlucht geslagen autobestuurder probeerde agenten eerst om te kopen

De verrassing dit jaar zal liggen in de decoratie. Hoe die precies eruit zal zien verklapt de directeur nog niet. Hij wacht op het moment dat de boom samen met het Comité Volkskerstzang en de pupillen van de Mr. Hubert Stichting de verlichting wordt aangezet.

Roeli’s is blij, dat de overheid altijd heeft meegewerkt aan het opzetten van de boom. Zo worden medewerkers van onder andere Openbaar Groen ingezet bij de werkzaamheden.

Het feit dat het Onafhankelijkheidsplein ter beschikking is gesteld is al belangrijk, zegt Jawalapersad aan het NII.(GFC)