fbpx

Kerk in Paramaribo Noord negeert alle coronaregels, voorbijgangers woedend

GFC NIEUWS- Een Braziliaanse kerk aan de Heliumstraat in Paramaribo Noord heeft zondagavond alle coronaregels genegeerd.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsDe kerkgangers waren in volle getallen aanwezig in de zaal en er werd totaal geen afstand van elkaar gehouden. Dat zeggen althans enkele woedende getuigen die vanavond voorbij de kerk reden.

“Ik schrok van de drukke bijeenkomst. Velen waren voor de deur dicht bij elkaar alsof er niets aan de hand is in het land. Geen mondkapjes, geen afstand, helemaal niets. Ze waren ook hun gesprekjes met elkaar aan het voeren, op zeer korte fysieke afstand. Weten deze mensen wel dat het coronavirus rondwaart in Suriname? Zijn ze ervan op de hoogte dat er speciale regels zijn ingesteld?”.

BEKIJK OOK
Lancering nieuwe wet- en regelgevingen bouw- en vergunningsbeleid OW

“Het is gewoon schandalig wat ik  heb gezien. De autoriteiten moeten betere voorlichting geven en maatregelen treffen indien men zich niet aan de voorschriften weet te houden. Zo zullen we steeds te maken krijgen met coronabesmettingen”, is het verwijt van de boze getuigen.