KennisKring legt focus op kansen en bedreigingen luchtvaartsector

GFC NIEUWSREDACTIE- De Coronapandemie slaat dagelijks harder toe in onze samenleving.

Ziekenhuizen kunnen nieuwe gevallen niet meer aan. Sinds maart 2020 ervaart ons land het woord Corona niet als bier maar als een dodelijk virus.

Het vaccinatieprogramma is getemperd. De samenleving is onrustig en ontwricht en ervaart enorme wateroverlast doch schendt de Mohana-regels. De koers stijgt en er is minder toerisme; dus minder valuta-inkomsten.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken ontdekt valse inreis-ontheffingen maar is onbereikbaar voor zowel de reisbureaus als passagiers ondanks men van huis uit werkt.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Het had nooit zover hoeven te komen in Suriname!

Vele nep bewakingsbedrijven maken overnacht geld en de luchtvaartsector leidt er enorm onder. De hotels, onze luchthaven, de taxi’s en lodges derven inkomsten.

Hoe ziet de toekomst eruit? Kenniskring legt daarom op 1 juni de focus op de kansen en bedreigingen in deze sector.

De gastsprekers zijn Paul de Haan, de nieuwe directeur van de SLM, Rabin Boeddha, directeur Toerisme van het ministerie van TCT, Cindy Uden, voorzitter van de ASRA en Gyo Gummels, secretaris van de SHARA.

Deze discussie wordt live via ABC TV kanaal 4.2 uitgezonden en via Facebook en Youtube live stream https://www.youtube.com/c/RCFAAccountants.

Overige berichten