KennisKring blikt terug en gaat in op verwachtingen in 2021

GFC NIEUWSREDACTIE- KennisKring zal op 12 januari tijdens een discussieavond terugblikken op 2020 en stilstaan bij de verwachtingen voor 2021.
In 2020 heeft Suriname net voor de verkiezingen kennis gemaakt met het Coronavirus. Onze economie heeft vele klappen daarvan gehad en is de koers van de dollar naar bijna SRD 20 gestegen.
Een nieuw parlement en regering is aangetreden, de vele raden van toezicht en commissarissen zijn vervangen veelal met politici, het euro-probleem met de banken is nog niet opgelost ondanks de ministers van Buitenlandse Zaken en Financiën een beroep hebben gedaan op de Nederlandse overheid ter oplossing van de 19 miljoen euro-affaire, Suriname heeft uitstel van de Oppenheimer betaling gehad en we hebben recent ook na 10 jaar een ambassadeur voor Nederland benoemd uit diaspora-gelederen.
Vele landen zijn begonnen met het vaccineren tegen Covid-19 en is een variant opgedoken in Engeland die de wereld zorgen baart.
De gastsprekers zijn Jimmy Boussaid, oud-bankier, Viren Ajodhia, energiedeskundige en jurist en Soeradj Harkisoen, medicus en infectioloog.
Deze discussie wordt live via ABC TV uitgezonden en via Facebook en Youtube Live Stream.

Overige berichten