Karateschool Funakoshi draagt opslagruimte annex toilet over aan St.Vincentiusschool

GFC NIEUWS- De leiding van de karateschool Funakoshi onder supervisie van Shihan (grootmeester) Iwan Lindveld (5e dan) heeft dinsdag een opslagruimte met een toiletgroep overgedragen aan de St.Vincentiusschool.
Door gezamenlijke inspanning van leerlingen, ouders en sponsors is men een jaar of twee geleden begonnen om de noodzakelijke middelen te vergaren ten behoeve van het eerdergenoemde project.
Dit gebaar moet gezien worden als erkentelijkheid voor de door de schoolleiding gedurende 10 jaar geboden mogelijkheid opdat de karateschool haar sportieve activiteiten in goede samenwerking kon ontplooien.
De karateschool heeft vele jaren daarvoor onder moeilijke omstandigheden het” hoofd boven water “moeten houden. Het jaar 2019 heeft eindelijk de hoogste sportieve beloning gebracht door het behalen van het nationaal team karatekampioenschap. Alle favoriete ploegen werden met sportieve beslistheid terug verwezen naar een plek onder het Funakoshi team. Overigens was in voorgaande jaren deze karateschool steeds te vinden in de hoogste regionen.
Het ligt in de bedoeling om ten behoeve van het sportieve recreëren van de scholieren te gaan werken aan een aanvullend project. In de directe omgeving van de sporthal zullen een aantal gymtoestellen worden geplaatst.
Met heel veel dank en genoegen heeft de leiding van de school deze geste aanvaard.
Uiteraard zal er flink gebruik worden gemaakt van deze nieuwe uitbreiding van de sportaccommodatie op deze school.

Overige berichten