fbpx

Kapitein die echtgenote bedroog met haar beste vriendin, vermoordt minnares vanwege ontrouw

Reona Payne was een goede vriendin van de echtgenote van legerkapitein Orwain Sandy. Zij hield zelfs een ontroerende speech tijdens het huwelijk van haar hartsvriendin met de kapitein. Wat haar pasgetrouwde vriendin niet wist: voor en na de huwelijksplechtigheid sliep haar man in de armen van haar beste vriendin.

Sandy gaf zich zaterdag aan bij de politie in Ruimveldt (Guyana): hij had Payne met 14 pistoolschoten vermoord.

Een crime passionel, vermoeden vrienden en familieleden.

Kapitein Sandy had al vóór zijn huwelijk een verhouding met Payne en ging daarmee door na de echtverbintenis, tot de officier zijn vrouw en twee kinderen verliet en met zijn minnares trouwde.

Twee minnaars

Hij bouwde een huis voor Payne, deed haar een luxeauto cadeau en investeerde in haar nieuwe bedrijf. De officier van het Guyanese leger was dan ook helemaal gebroken toen hij erachter kwam dat zijn nieuwe vrouw twee minnaars had.

Hij ontdekte dat zij, als medewerker van een reisbureau, regelmatig buitenlandse trips maakte met een van haar geliefden en op het punt stond te vertrekken voor een nieuwe liefdesvakantie. Hij confronteerde haar met zijn ontdekking, waaruit een felle ruzie ontstond.

Payne smeet hem in het gezicht dat zij hem niet meer nodig had en bij hem wegging. Zij overleefde het niet.

Naar meer berichten...