Kantoormedewerkster bespoten met luchtverfrisser na verspreiden van onverdraaglijke geuren

toilet vrouw

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 42-jarige administratieve medewerkster uit Paramaribo werd deze week op haar werkplek bespoten met een luchtverfrisser door een collega.

Dit volgde na een bezoek aan het toilet waar ze haar behoefte deed, wat resulteerde in een sterke, onaangename geur die zich door het kantoor verspreidde.

Het ongemak was merkbaar onder haar collega’s, waarvan één dringend gebruik wilde maken van de bezette faciliteit.

Zodra de deur openging, begon een collega met een luchtverfrisser te spuiten, zowel op de vrouw als in het algemene kantoor en toiletruimte.

Een bron binnen het bedrijf vertelde GFC Lifestyle dat het opmerkelijk is dat deze specifieke medewerkster vaak dergelijke sterke geuren achterlaat na haar toiletbezoek. Er wordt gesuggereerd dat dit mogelijk gerelateerd is aan haar voedingspatroon.

Medische expertise wijst uit dat extreem stinkende ontlasting kan wijzen op verschillende gezondheidsproblemen. Mogelijke oorzaken zijn dieetveranderingen of specifieke medicatie.

In sommige gevallen kan het echter een symptoom zijn van malabsorptieproblemen, zoals coeliakie of pancreatitis. Een bacteriële overgroei in de darmen kan eveneens tot extreem stinkende ontlasting leiden.

OOK INTERESSANT
Respectloos gedrag jegens president Santokhi heeft verwoestend effect op samenleving

Foto ter illustratie.