Kannibaal van 22 en minnares van 12 eten huisbaas op

Twee kannibalen in de buurt van Leningrad (Rusland) hebben hun huisbaas vermoord, aan stukken gereten en gedeeltelijk opgegeten. De daders zijn een man van 22 en zijn 12-jarige minnares.

Het verminkte lichaam van het slachtoffer werd woensdag ontdekt nabij zijn woning in een dorpje in de buurt van St. Petersburg. Volgens de politie heeft de 12-jarige meegedaan aan de slachtpartij.

Het stel woonde met toestemming van de eigenaar (rechts op de foto) samen in een van zijn woningen. Op dinsdagnacht of woensdagochtend kregen de huurders ruzie met de 21-jarige huisbaas. Hierbij werd hij doodgestoken, denkt de politie.

Wij hadden honger

Zijn lichaam werd later verminkt en er zijn aanwijzingen dat “delen van het lichaam van de vermoorde persoon zijn gebruikt als voedsel.”

De verdachten zeiden tegen de politie dat zij minnaars zijn. De man zal daarom ook vervolgd worden voor kinderverkrachting.

Het meisje zou de politie hebben verteld dat zij degene was die hun huisbaas in zijn slaap had gedood en “uit nieuwsgierigheid’ het lichaam had gevild”.

Ze zou ook hebben gezegd dat zij delen van het slachtoffer hadden opgegeten omdat zij honger hadden; het vlees vond zij “te zoet” maar de hersenen vond zij heel lekker.