fbpx
Kandidatenlijsten NDP ingediend

De NDP heeft vandaag met veel bombarie de kandidatenlijsten van de 10 kiesdistricten ingediend.

De diverse hoofdstembureaus zullen na 15.00 uur vanmiddag alle ingediende lijsten van de politieke partijen controleren op fouten.

Na de indiening gaf DNA-kandidaat in Brokopondo Wendel Asadang aan dat de NDP zich harder zal inzetten voor het volk. De partij krijgt de ondersteuning van het volk, omdat de NDP een partij is van en voor het volk, zegt Asadang. Hij staat op nummer 2 op de lijst van Brokopondo.

Frederik Finisie is lijsttrekker en Sergio Akiemboto de lijstduwer.

Akiemboto voelt zich goed. “Het staat nu vast dat de NDP ook deelnemer is in Brokopondo”. Akiemboto zegt zich sterk te zullen maken voor goede gezondheidszorg, woningbouwprojecten en agrarische ontwikkeling.

Onderwijs moet ook toegankelijk zijn voor eenieder in het district. Het is van belang dat de districtskinderen zich in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…