fbpx
Facebook Pagelike Widget

Kandidatenlijsten Mega Front in Paramaribo en Para niet compleet

De indiening van de kandidatenlijsten voor deelname aan de verkiezingen van 25 mei 2015 is niet vlekkeloos verlopen. Ook het Mega Front had problemen in Paramaribo. Niet alle stukken bleken in orde te zijn. De vertegenwoordigers van het Mega Front wilden niet precies aangeven wat er allemaal ontbrak.

Achteraf werd vernomen dat er stukken ontbraken van het ressort Blauwgrond.

Ook in Para had de combinatie onder leiding van Dharm Mungra problemen.

De vertegenwoordigers van de combinatie hadden de gelegenheid om de ontbrekende stukken op te halen en die voor 15:00 uur in te dienen bij de desbetreffende hoofdstembureaus.

Het Mega Front bestaat uit: De Nieuwe Leeuw, de Progressieve Politieke Partij, Ontwikkeling Door Eenheid, Nieuw Suriname en Democratie Unie Suriname.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.