fbpx
Facebook Pagelike Widget

Kandidatenlijsten DRS Wanica in orde

De politieke organisatie Duurzaam en Rechtvaardig Samenleven(DRS) heeft als eerste haar kandidatenlijst ingediend bij het hoofdstembureau in Wanica.

Vandaag vindt de kandidaatstelling van de diverse politieke partijen landelijk plaats. Vertegenwoordigers van de partijen zullen hun kandidatenlijsten voor de Ressortraad, de Districtsraad en de DNA indienen bij de hoofdstembureaus in de kiesdistricten.

De lijsten van DRS zijn in orde. Dit bleek na controle door de voorzitter van het hoofdstembureau in Wanica, Roline Samsoedien.

De partij doet in alle 7 ressorten van Wanica mee en heeft in totaal 84 kandidaten opgebracht.

De lijsten werden ingediend door de lijsttrekker van Wanica Heinrich Rozen en DNA-kandidaat nummer 2 Henna Coulor- Hasselbaink.

Rozen benadrukte dat er een goede balans is van mannen en vrouwen op de kandidatenlijsten.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.