“Kandidaten VVD een Sranan bromki dyari”

GFC NIEUWS- Na de handreiking naar het volk toe om samen te strijden, reageerde het Surinaamse volk massaal op de open volkskandidaatsstelling van de Volkspartij voor Vernieuwing en Democratie (VVD).
De Volkspartij doet in de districten Paramaribo, Wanica, Para en Marowijne mee aan de verkiezingen. De kandidatenlijsten zijn een weerspiegeling van de samenstelling van het Surinaamse Volk. Een ware Sranan bromki dyari.
De tijd was super kort en de aanmeldingen waren verbluffend. Niet een ieder heeft een plaats kunnen bemachtigen op de VVD-kandidatenlijsten, maar wij gaan na dit punt verder met iedereen, zegt voorzitter Alice Amafo.
“Onze strijd voor sociale rechtvaardigheid voor het Surinaams volk gebeurt vanuit diverse posities. Dat zijn (1) in te vullen posities voorafgaand aan de Volksoverwinning en (2) ook posities in te vullen door capabele Surinamers – met het hart op de juiste plaats voor het volk van Suriname – vooral na de volksoverwinning.”
“Het volk is groter dan alle leden van de politieke partijen bijeen. Ook het aantal deskundigen onder het Volk zijn tientallen keren groter dan alle deskundigen binnen alle politieke partijen tezamen. De Volkspartij rekent af met partijpolitiek met haar heilige huisjes, door het Surinaamse Volk in de strijd te betrekken” aldus de Volkspartij leider”, zegt Amafo.
Surinamers die op de VVD-kandidatenlijsten prijken, hebben een aparte rol te vervullen in de strijd, maar ook de Surinamers die niet op een VVD-kandidatenlijst voorkomen en die geloven in de Volksideologie, hebben een belangrijke rol te vervullen naar de verkiezingen toe. Wij zullen gezamenlijk dit traject afwerken.
De Volkspartij heeft de verantwoordelijkheid om alle Surinamers die zich hebben aangemeld bij de Volkspartij – en die zich nog aan het aanmelden zijn – te begeleiden in de strijd naar de volksoverwinning.
“Na de overwinning zullen wij het Volksprogramma uitvoeren. Een programma toegespitst op het bieden van kansen aan alle Surinamers: (1.) jong en oud, groot en klein; (2.) armen, middenstanders en rijken; (3.) Indiaan, Marron, Creool, Hindoestaan, Javaan, Chinees, gemengden en alle andere Surinamers die met ons allen samen Suriname vormen. Een ieder verdient de mogelijkheid om te werken aan zijn eigen persoonlijke vooruitgang. Alleen dan zullen wij kunnen praten van een welvarend Surinaams Volk.”
Hieronder volgt er een presentatie van de kandidaten
Paramaribo
1 AMAFO ALICE
2 BALGOBIEND RADJINDERKOEMAR
3 DUNKER CONCHITA
4 TALEA REGILLIO
5 ABISOINA SAMUEL
6 SEBICO MIGUEL
7 JOZUA ESMEE
8 KARIJODIKROMO PHILICIANO
9 POEKETIE ALBERTUS
10 KALIKA SHIVAN
11 BREI JOHN
12 MENASSE HARVEY
13 PRIKA RACHEL
14 VAN TROON IRENE
15 KOLLI MARISKA
16 RICHMOND CLARENCE
17 SEWRADJ AMIT
Wanica
1 APENSA DEBORAH
2 BOEJHARAT SARAH
3 DURGARAM SABINE
4 PINAS FLOYD
5 RAMPHAL AKSHEY
6 PARIJS ROMANO
7 KROSS JANINE
Para
1 SABAJO HANS
2 RONOIDJOJO SIELA
Marowijne
1 ALIAMALE GREGORY
2 MARTINUS KE-JENETTE

Overige berichten