Kamp-Daniels dreigt met ‘stormy weather’: ‘Foto zegt meer dan 1000 woorden’

Donald Trump, zijn advocaten, en iedereen rondom hem, moet heel erg op zijn tellen passen, dreigt de advocaat van Stephanie Clifford, in sommige kringen beter bekend als Stormy Daniels, op CNN.

 

Michael Avenatti tweette donderdagnacht een foto van wat lijkt op een cd of dvd met daaronder: “’Als een foto meer waard is dan duizend woorden, hoeveel woorden is dit dan waard?”

De disc bevat volgens Avenatti bewijs voor de beweringen omtrent de vermeende affaire van de pornoster met Trump.

“Ik wil hier heel duidelijk over zijn: het is een waarschuwingsschot. En het is een waarschuwingsschot voor Michael Cohen en iedereen die met president Trump verbonden is, dat ze na zondagnacht heel goed moeten opletten wat ze zeggen over mijn cliënt, en welke leugens ze het Amerikaanse volk proberen te vertellen,” zei Avenatti tijdens een interview met Wolf Blitzer van CNN.

Avenatti vertegenwoordigt Stephanie Clifford in een rechtszaak tegen Trump over een geheimhoudingsovereenkomst die volgens haar nietig is.

In de vordering stelt Clifford dat zij en Trump meer dan een decennium geleden een verhouding hadden, en dat vlak voor de verkiezingen van 2016 de persoonlijke advocaat van Trump, Michael Cohen, haar via een particuliere vennootschap $130.000 betaalde om daarover te zwijgen.

CBS zendt op zondag 25 maart een interview met Clifford uit in het programma ’60 Minutes’.

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...