fbpx

Kamala Harris wordt mogelijk dit jaar of iets later nieuwe Amerikaanse president?

INGEZONDEN- De 56- jarige Amerikaanse vicepresident Kamala Harris zal als de mentale achteruitgang van president Joe Biden zich zo voortzet binnen afzienbare tijd officieel het presidentsroer moeten overnemen.

Veel politieke en medische analisten hadden al ruime tijd geleden voorspeld dat dit zou gaan gebeuren. Ook ik had vorig jaar mijn grote bezorgdheid geuit over de deterioratie van de Amerikaanse staatsman.

Biden bleek tijdens een toespraak niet meer in staat te zijn om zich de naam van zijn minister van defensie te herinneren, laat staan die uit te spreken. Ook kon hij niet op het woord Pentagon komen.

Niet lang geleden vroeg Biden zich tijdens een meeting openlijk af “waar hij is”. Het komt steeds vaker voor dat hij zich belangrijke informatie niet kan heugen.

BEKIJK OOK
Defensie wil integriteit binnen leger waarborgen

De president wordt momenteel angstvallig door de mensen om hem heen in bescherming genomen en heeft na zijn inauguratie nog steeds geen persconferentie belegd. Het direct contact met en vragen van de pers worden vermeden.

Het langer verborgen houden van de cognitieve problemen van Biden kan niet te lang meer duren. Op een gegeven moment zal er toegegeven moeten worden dat de man niet in staat is om het land verder te leiden.

Het is mijn verwachting dat binnen afzienbare tijd Kamala Harris de machtsstok noodgedwongen zal moeten overnemen.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.