fbpx

Kamala Harris mogelijk dit jaar al eerste vrouwelijke president van Amerika?

INGEZONDEN- Mogelijk al dit jaar wordt er geschiedenis geschreven als Kamala Harris zich als eerste vrouw ooit, de president van het machtigste land ter wereld mag noemen.

Het zal niet lang meer duren. De cognitieve deterioratie van de huidige president van de Verenigde Staten van Amerika Joe Biden valt niet meer te maskeren.

Haast elke dag is er weer een episode van de man te zien waaruit blijkt dat hij niet altijd volledige zinnen kan formuleren, namen van ministers vergeet en niet op simpele woorden kan komen.

Ergens is het ook zielig voor de man die ooit zo scherp en welbespraakt was.

BEKIJK OOK GFC NIEUWS: Gedwongen ontslag hangt president Joe Biden boven het hoofd, zegt voormalige arts Witte Huis

Het is nu de grote vraag of de huidige vicepresident Kamala Harris wel berekend is op de zware taak. Op mij maakt ze in ieder geval geen sterke indruk.

BEKIJK OOK
Frisdranken mogen in prijs omhoog: SRD 150,- per flesje

Haar vreemd gelach wanneer ze geen goed antwoord weet te geven op vragen van journalisten komt heel zwak over. Ze weet mij niet te imponeren.

Hoe dan ook, het lijkt er veel op dat ze het roer noodgedwongen al in 2021 zal moeten overnemen van Joe Biden. De situatie rondom zijn cognitief vermogen lijkt met de dag aan het verslechteren.

Als het niet dit jaar is, zal dat volgend jaar zeer zeker het geval zijn.

Dit alles zal als een zeer grote verrassing komen voor allen die alleen informatie halen via nieuwskanalen die zich consistent schuldig maken aan het verduisteren van nieuws.

Maar de achteruitgang van Biden valt niet meer te verbergen.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar¬†[email protected]