fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Kakkerlakken wonen in oor man

GFC NIEUWS- Artsen waren geschokt toen ze ontdekten dat de oorpijn van een man werd veroorzaakt door tientallen kakkerlakken die in zijn gehoorgang waren uitgebroed.

De 24-jarige man werd in oktober opgenomen in het Sanhe-ziekenhuis in de provincie Guangdong, China waar hij klaagde over een “scherpe pijn” in zijn rechteroor, schrijft de New York Post.

“Hij zei dat zijn oor veel pijn deed, alsof er iets binnenin krabde of kroop”, vertelde Dr. Zhong Yijin, een specialist in oor, neus en keel in de kliniek, aan AsiaWire. “Het veroorzaakte veel ongemak.”

De dokter bevestigde al snel de vermoedens van de man nadat hij een pas geboren kroost Duitse kakkerlakken – en hun moeder – in zijn gehoorgang had ontdekt. “Ik ontdekte binnen meer dan 10 kakkerlakkenbaby’s”, zei Dr. Yijiin. “Ze renden al rond.”

OOK INTERESSANT
Activist Asawini terug in Suriname

Het plaatsvervangend hoofd van KNO van het Sanhe Ziekenhuis, dr. Jiang Tengxiang, vertelde aan de lokale media dat de man de gewoonte had om snacks bij zijn bed te laten liggen terwijl hij sliep, wat de insecten-indringers waarschijnlijk ertoe aanzetten om zijn oor te gebruiken als een geïmproviseerde incubatiekamer.

Doktoren waren in staat om zowel de baby’s als hun mama met een pincet een voor een uit het oor van de man te halen.

Hij liep slechts lichte verwondingen op aan zijn oor en werd dezelfde dag ontslagen met een recept voor antibiotische zalf.

Foto: AsiaWire