fbpx

Kabinet President ontvangt werkattributen van ondernemers

GFC NIEUWS- Na vernomen te hebben dat het Kabinet van de President niet beschikt over de nodige werkattributen hebben ondernemers besloten om een donatie te doen aan het instituut.
President Chandrikapersad Santokhi heeft aangegeven dat er zich intussen vier ondernemers bereid hebben getoond om met apparatuur te ondersteunen.
Directeur Reza Amirkhan van de onderneming Charefa, is de eerste die namens drie bedrijven werkattributen heeft overhandigd aan het staatshoofd. Het gaat in deze om 3 laptops, 2 bureaucomputers en 3 printers. Deze spullen zijn op 24 juli overhandigd aan het staatshoofd.
President Santokhi juicht dit gebaar toe, omdat hiermee invulling wordt gegeven aan zijn oproep om Suriname samen te verheffen.
De president heeft na het in ontvangst nemen van deze spullen de instructie gegeven om deze onmiddellijk in te zetten om het werk van het kabinet uit te voeren. Hiermee zal voorkomen moeten worden dat het werk van het instituut stagnatie ondervindt.
Intussen is directeur Eugene van der San druk bezig met een inventarisatie van apparatuur en voertuigen die onder zijn beheer vielen.

OOK INTERESSANT
75-jarige oma raakt smoorverliefd op buitenlander en is meteen €8.000 kwijt