Kabinet president ontvangt computers van Digicel Suriname

GFC NIEUWSREDACTIE- Het kabinet van de president heeft een 50-tal Dell computers ontvangen van de directie van Digicel Suriname.
Digicel Suriname demonstreert hierbij haar sociale verantwoordelijkheid naar de samenleving toe.
Verwezen werd naar de steun die het ministerie van Volksgezondheid heeft ontvangen in de strijd tegen Covid-19. Ook het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft steun ontvangen van de telecomprovider.
De regering mag blijven rekenen op investeringen van Digicel in ons land. Namens Digicel Suriname overhandigde directeur Deonarine Gopaul de computers aan president Chandrikapersad Santokhi.
Het staatshoofd sprak zijn erkentelijkheid uit voor het feit dat de communicatiemaatschappij gemeend heeft een schenking te doen aan zijn kabinet. Dit symboliseert de goede samenwerking die er is met bedrijven onder de noemer public private coöperation.
De president droeg op zijn beurt de computers over aan de directeur Politieke en Beleidsaangelegenheden Arun Hardien, die ervoor zal zorgen dat de diensten die in aanmerking zullen komen voor computers, voorzien worden.