fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Kabinet President condoleert samenleving met heengaan Alendy

GFC NIEUWS- De samenleving is geschokt door het heengaan van Caprino Alendy (68), erevoorzitter van de partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP).
Alendy heeft jarenlang zijn krachten gegeven aan De Nationale Assemblee en vervulde ook de functie van vice voorzitter van de volksvertegenwoordiging.
Naast het politieke werk heeft de oud-politicus zich ook verdienstelijk gemaakt binnen het onderwijsveld. Hij was voor het laatst nog directeur van Mulo Latour. Alendy heeft jarenlang de BEP mogen leiden en droeg in 2012 de voorzittershamer over.
Het Kabinet van de President heeft kennis genomen van het heengaan van de oud vicevoorzitter van het parlement en condoleert de samenleving met het heengaan van deze grote zoon van ons land.

OOK INTERESSANT
Surinaamse delegatie in China voor ‘Ministerial Workshop on Development and Management of Offshore Oil and Gas Resources for Suriname”