fbpx

Kabalebo Nature Resort ontvangt wederom TripAdvisor Certificate of Excellence

Kabalebo Nature Resort, een natuur resort in ongerept en onbewoond Tropisch Regenwoud, is wederom in aanmerking gekomen voor de TripAdvisor® Certificate of Excellence.

Zes jaar achtereenvolgend, wordt het certificaat uitgereikt aan de beste hospitality bedrijven die uitstekende beoordelingen hebben ontvangen op Tripadvisor over het afgelopen jaar.

Certificate of Excellence – ontvangers zijn onder andere accommodaties, restaurants en attracties verspreid over de hele wereld die voortdurend een kwalitatieve klantenervaring hebben geleverd.

“Wij zijn vereerd om de TripAdvisor certificate of excellence voor de tweede keer achtereenvolgend te mogen ontvangen. Het tot tweemaal toe winnen van deze award geeft ons van Kabalebo Nature Resort een zekere mate van trots en zelfverzekerdheid. Wij bedanken al onze gasten die hun beoordeling hebben geplaatst op TripAdvisor.”: zegt Karel Dawson, Managing Director van Kabalebo Nature Resort.

“Er is geen geweldigere bevestiging van goedkeuring dan te zijn erkend door je klanten. Het winnen van de TripAdvisor certificate of Excellence gebaseerd op klanten beoordelingen, geeft ons bedrijf een opmerkelijke mate van zekerheid en stimuleert onze continuerende inzet naar uitmuntendheid.”

De winnaars die in het bezit zijn van een Certificate of Excellence, beschikken over de beste accommodaties, eetgelegenheden en attracties over de hele wereld die constant een geweldige klantenervaringen hebben geleverd.

“TripAdvisor honoreert Hospitality bedrijven die consistent bijzondere positieve reacties en ratings hebben ontvangen van reizigers” zegt Heather leisman, vicepresident van Industriemarketing, TripAdvisor.

“Deze onderscheiding helpt klanten plekken te ontdekken die geregeld goede diensten leveren. TripAdvisor is trots om deze integrale rol te mogen vervullen om de reiziger een betrouwbaarder gevoel bij hun boekingen te geven.”

De Certificate of Excellence staat voor de kwaliteit, kwantiteit en de recente beoordelingen geplaatst door reizigers op TripAdvisor over een periode van 12 maanden.

Om te voldoen aan de eisen, moet zo een bedrijf een overall TripAdvisor ‘bubble’ waardering hebben van tenminste vier uit de vijf ratings, een minimaal aantal aan reviews en moet de onderneming tenminste 12 maanden op TripAdvisor hebben gestaan.(GFC)

Overige berichten