fbpx

JusPol Men’s Cookout voor bevordering saamhorigheid personeel

Het ministerie van Justitie en Politie (JusPol) heeft ter bevordering van de saamhorigheid binnen het personeel een men cook-out georganiseerd. Alle departementen van het ministerie hebben aan deze cookout geparticipeerd. Hieraan waren ook diverse takken van sport gekoppeld waaronder slagbal, voetbal, zwemmen en basketbal.

Minister Stuart Getrouw is erg ingenomen met deze activiteit. Het is voor hem de eerste stap om de eenheidsgedachte binnen het ministerie te versterken. Het veiligheidsvraagstuk houdt eenieder bezig en elke schakel is nodig, vandaar dat die motivatie van het personeel enorm belangrijk is. De activiteiten zijn na een officieel startsein door de minister aangevangen.

Met deze activiteit is getracht het personeel van het dienstonderdeel Justitie en de verschillende korpsen bijeen te brengen om zodoende een eenheid te vormen. Ook de partners met wie het ministerie op de een of ander manier samenwerkt op het gebied van veiligheid waren hierbij betrokken.

Naast de verschillende afdelingen van JusPol hebben ook andere genodigden deelgenomen aan de sportactiviteiten. De deelnemende ploegen aan de cook-out en de sportwedstrijden waren Justitie, het Korps Politie Suriname(KPS), het Korps Penitentiaire Ambtenaren(KPA), het Korps Brandweer Suriname (KBS), Beveiliging en bijstandsdienst Suriname (BBS), het Nationaal Leger, Directoraat Nationale Veiligheid, de Douane, het Mediateam, Hermandad, Keep Fit, M.V.V, en de Tropen.

BEKIJK OOK
Aantal nieuwe HIV-infecties in Suriname lijkt weer toe te nemen

Hoogtepunt bij het sportonderdeel was de voetbalwedstrijd tussen het All Starteam van JusPol en het Mediateam. Deze wedstrijd werd door het ministerie met 1-0 gewonnen.

Korpschef Roberto Prade van het KPS, het waarnemend hoofd van de BBS Patrick Campagne, het diensthoofd van het KPA, Regillio Blijd, Adjunct Hoofdcommandeur Imrick Edam van het KBS en ook de Luitenant-Kolonel Danielle Veira, directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid waren eveneens aanwezig.

Het personeel en de genodigden mochten na het formeel gedeelte de benen losgooien op de tonen van een Kaseko formatie.