fbpx

Jurel draait alle versoepelingsmaatregelen in Para terug

GFC NIEUWS- Alle aangekondigde versoepelingsmaatregelen op recreatieoorden en horecabedrijven in Para worden teruggedraaid door districtscommissaris Armand Jurel.
De recreatieoorden in Para worden per onmiddellijke ingang gesloten, meeneemservice voor restaurants en andere eethuizen en consumptie in bars of voor winkelpanden is verboden.
“Het commissariaat van Para stopt in beginsel ook de administratieve dienstverlening voor twee weken. Uitzonderingen zijn mogelijk. Vuilophaalmedewerkers en bestuursambtenaren zullen beperkt hun werk voortzetten en alleen op afroep beschikbaar zijn”, zegt Jurel.
De meest recente uitbraak van COVID-19 besmettingen in Suriname, waarbij de code rood van kracht is, maakt dat de burgervader deze maatregelen noodzakelijk acht.
Jurel waarschuwt winkeliers die alcohol verkopen aan klanten die het ter plekke consumeren, om zulks na te laten en zegt dat de autoriteiten van het district zullen optreden tegen alle samenscholingen met meer dan 5 personen.
De burgervader roept alle ondernemers en de gemeenschap van Para op om terug te gaan naar de hoogste voorzorgsmaatregelen om zodoende gezamenlijk besmettingen tegen te gaan.

BEKIJK OOK
NPS: onderwaardering bijdrage Inheemsen en Javanen