fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Jose gepakt voor zware mishandeling en inbraak

De verdachte Jose R. is vorige week vrijdag aangehouden voor zware mishandeling en inbraak. Op 16 juli van dit jaar heeft hij ene R.R. met een houwer op zijn hoofd gekapt. Tussen 25 en 26 juli van dit jaar heeft Jose ingebroken in de winkelzaak van ene G.D. van waaruit hij een aantal petten wegnam.

Jose geeft toe beide strafbare feiten gepleegd te hebben. Hij zegt dat hij tijdens het borrelen ruzie kreeg met R.R., die hem verwondde met een mes. Jose heeft daarna R.R. met een houwer gekapt.

OOK INTERESSANT
‘Nieuwe’ SLM Airbus operationeel

Met betrekking tot de inbraak heeft Jose verklaard dat hij zeven petten heeft gestolen uit de winkelzaak. Vier van de petten zou hij ingeruild hebben voor twee gram cocaïne en de rest heeft hij verkocht.

Beide strafbare feiten zijn gepleegd in een nederzetting langs de Lawarivier in het district Sipaliwini. De recherche van de politie Regio Oost heeft deze zaken in onderzoek.(GFC)