fbpx

Jongste schrijver Rain begint weer met zijn schrijverscarrière

Door statussen op Facebook te plaatsen over hoeveel dagen men over heeft, zou men eerder denken dat iemands wereld ten einde komt, maar met een bepaald tekstje erbij, dan wel misschien niet.

Rain (Rainër Karioredjo) is een auteur die uit het rijstdistrict Nickerie komt.

Hij plaatst op zijn Facebookpagina plaatjes met een klein tekstje waarbij hij de dagen telt. Zo is men erachter gekomen dat Rain zijn eerste boek ‘Talented’ (weer) naar voren zal brengen.

Het boek verscheen in 2011 en kort daarna stopte hij met zijn carrière. Rain maakt deel uit van de bekende schrijversorganisatie, de Schrijversgroep ’77. Hij is ook de jongste schrijver van de groep.

‘Talented’ verscheen in 2011 toen Rain nog 17 was, zo werd hij ook de jongste auteur in Suriname, maar had de bekendheid niet. De vraag als hij nog steeds de jongste schrijver van Suriname is, staat nog open.

‘Talented’ zal gepresenteerd worden op woensdag 30 september 2015 in Tori Oso omstreeks 8 uur s ‘avonds. Het concept voor deze avond is ‘Oor voor woord van jong Talent’.

Op deze avond zal Rain een verrassing met zich meebrengen uit zijn district. Verder zal hij de tijd nemen voor boek- en T-shirt signeren, en ook foto’s maken met mensen die graag een foto met hem willen.

Overige berichten