fbpx

Jongetje uit Suriname dat zijn tante heeft begluurd krijgt met spoed professionele hulp

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een 11- jarige jongen die vorige maand werd betrapt op het begluren van zijn 39- jarige tante bij wie hij logeerde, krijgt met de meeste spoed professionele hulp.

Het kind logeerde ten tijde van het incident enkele weken bij zijn neefje, dat samen met zijn moeder woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo.

Het jochie zou doelbewust vaker via een onopgemerkt kiertje hebben gegluurd naar zijn tante terwijl ze aan het douchen was.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Experts adviseren nieuw ondergoed eerst te wassen voor het te dragen ter voorkoming van ziekten

De zaak kwam aan het licht toen zijn neefje het erg verdacht vond dat de jongen steeds even stopte tijdens het gamen en vervolgens even zijn slaapkamer uitging als zijn moeder in de douche was.

BEKIJK OOK
Liefdeskoppel op bijna het zelfde tijdstip geboren, 15.03 uur: 'wij zijn soulmates'

Het KIVC heeft op instigatie van de bezorgde ouders van de voyeur een gesprek met hem gevoerd.

Aangezien de jongen eerlijk heeft toegegeven dat hij bij verschillende gelegenheden ook andere familieleden heeft begluurd en hij een sterke drang heeft om dit steeds te doen, is direct besloten om professionele hulp te geven.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief zegt aan GFC Nieuws dat het vermoeden bestaat dat het kind een obsessive-compulsive disorder (OCD) heeft ontwikkeld.

Foto ter illustratie.