fbpx
Jongetje “in opdracht van satan” op school doodgestoken door vreemde man

GFC NIEUWS- Een man, die beweert dat satan hem had opgedragen om een kind dood te steken, geloofde dat zijn daad hem rijk zou maken en hij voor altijd zou leven.

Denis Pozdeev ontweek de beveiliging bij een kinderkamer op een school in Rusland en stak de zesjarige jongen, Kirill Savenkova, dood.

De 36-jarige man, die zwarte magie beoefent, heeft op camera bevestigd dat hij de jongen heeft vermoord.

“Ik las een tekst in een boek over het eeuwig leven, en eeuwig leven voor mijn naaste familieleden en een weelderig leven voor mezelf,” zei de man aan de politie.

Toen aan hem werd gevraagd waarom hij naar de school ging, zei hij: “een kind moest worden vermoord, voordat de betovering kon werken.”

De jongen werd vermoord toen hij met een groep kinderen sliep in de kinderkamer.

Terwijl een moordonderzoek gaande is tegen de verdachte, vindt er ook een onderzoek plaats op de school, omdat de kinderen zonder toezicht in de kamer waren. De beveiligingsmedewerkers worden waarschijnlijk ook aangeklaagd voor nalatigheid.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…