Jongetje (13) uit Paramaribo randt moeder schoolvriend aan

GFC NIEUWS- Een 13- jarige jongen uit Paramaribo heeft vrijdag op brutale wijze de moeder van zijn schoolvriend aangerand. Het incident vond plaats in het noorden van de hoofdstad toen de jongen na schooltijd in het huis van zijn klasgenoot op bezoek was. De alleenstaande moeder was op dat moment alleen thuis met haar zoon.

De jonge aanrander maakte misbruik van het moment dat zijn even oude schoolvriend zich tijdelijk terugtrok in een andere ruimte om zich op te frissen en om te kleden.

De vrouw zegt aan GFC Nieuws dat de tiener dicht bij haar kwam staan en zonder toestemming haar billen begon aan te raken. Ze kon de jongen net op tijd wegduwen toen hij vervolgens aanstalten maakte om ook haar borsten vast te grijpen.

Er is geen aangifte gedaan tegen de agressor. Volgens informatie is de kwestie uitvoerig besproken met de vader van de oversekste scholier. De dader zou te kampen hebben met ernstige geestelijke problemen vanwege de recente scheiding van zijn ouders. De seksbeluste tiener heeft beloofd zich voortaan niet meer schuldig te maken aan dergelijk crimineel gedrag.

Overige berichten