fbpx

Jongerensectie BEP trakteert basisscholen op Kinderdag

De jongerensectie van de partij voor Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) heeft op 5 december pupillen van twee basisscholen getrakteerd ter gelegenheid van Kinderdag.

Ruim 600 leerlingen van de O.S. Moreaschool en Pinielschool waren op die dag in de gelegenheid om mee te doen aan leuke activiteiten zoals gezelschapsspelen in het partijcentrum aan de Nieuw Weergevondenweg.

De BEP-jongeren hebben met deze activiteit de kinderen een leuke dag willen bezorgen, ongeacht hun thuissituatie. Tegen de achtergrond dat niet alle ouders in staat zijn om met Kinderdag iets speciaals te doen voor hun kinderen, hoopt de partij dat met dit gebaar deze kinderen toch een leuke dag hebben gehad.

BEKIJK OOK  Invoering BTW per 1 juli mogelijk op losse schroeven

Zo geven de BEP-jongeren ook invulling aan het motto van de partij luidende “Gelijke kansen voor iedereen”. Het is de bedoeling van de jongerensectie van de partij om de kinderdagviering tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

De BEP-jongeren zullen zich de komende tijd inzetten om verschillende trainingen te organiseren ter versterking van de capaciteit van de grote groepen jongeren die zich al enige tijd aanmelden.(GFC)