Jongerenactiviteit DA’91 en SPA in Groningen succesvol

Op zaterdag 3 september boden de jongeren van DA’91 en SPA de kinderen van Groningen een gezellige ochtend aan. Er deden ruim 60 kinderen mee aan verschillende activiteiten die bestonden uit spelletjes die zowel buiten als binnen gebeurden.

De kinderen werden voorzien van twee maaltijden: een broodmaaltijd en een warme maaltijd. Onderdeel van de activiteit was ook een bunkopu serie, waar vooral de ouders en andere belangstellenden hun voordeel deden door voor een zacht prijsje kleding, huishoudelijke spullen en boeken te kopen.

Op uitnodiging van de jongeren, vertegenwoordigde de voorzitter van DA’91 het Politiek Partnerschap op deze activiteit. Ook de districtscommissaris, Laksmienarain Doebay, bracht een bezoek aan de Thaddeusschool waar de activiteit plaats had.

De jongerenactiviteiten dag werd heel erg goed ontvangen door de omgeving van Groningen en de DA’91 en SPA – jongeren mogen terugkijken op een geslaagde dag. De volgende jongerenactiviteit zal georganiseerd worden in Para op 24 september.(GFC)

Overige berichten