Jongeren opgeroepen om op de VHP te stemmen

GFC NIEUWS-VHP-jongeren hebben in het weekend tijdens een buurtvergadering in Munder jongeren opgeroepen om massaal op de partij te stemmen.

“Diverse jongeren die onlangs tot de partij zijn toegetreden, hebben voor de eerste keer de microfoon gepakt om hun stem te laten horen. Ze hebben een oproep gedaan aan andere jongeren om te kiezen voor de VHP. De jongeren van Ressort Munder zien de VHP als de partij die Suriname wederom tot ontwikkeling kan brengen,”haalt de partij aan in een bericht.

Divalo Patrick gaf aan dat het zeer slecht gaat in het land vanwege het wanbeleid van deze regering. De VHP geniet heel veel vertrouwen van de samenleving en heeft veel deskundigheid in huis. De partij heeft genoeg capabele leiders.

Sabrina Olivieira: “de onkosten op school, zoals boeken en kopiëerkosten zijn duur, de studenten kunnen deze kosten niet betalen, waardoor hun studie op het spel staat. Elk jaar worden bijvoorbeeld inschrijfgelden en andere zaken verhoogd. Kies en steun VHP, riep ze op.

Marijke Gardt gaf aan dat door de slechte situatie in het land, veel leerkrachten en verpleegsters wegtrekken. Huizen en percelen zijn haast onbetaalbaar. De VHP zal ervoor zorgen dat de koers omlaag wordt gebracht.

Gino Duvant: “ik heb bewust gekozen voor de VHP, omdat de partij in staat is ontwikkeling te brengen, de partij zal Suriname zeker redden.”

Ronny Aloema gaf aan dat hij niet te koop is. Hij kiest voor respect en waardigheid en blijft zich inzetten met de VHP om de leefomstandigheden te verbeteren van elke Surinamer, vooral in Albina.

Het verval in Albina is enorm, zegt Aloema. Jongeren hebben geen toekomst en trekken weg.

Krishna Mathoera benadrukte dat de keuze van het volk zal bepalen of het huidig wanbeleid voortgezet wordt of dat er verandering en verbetering komt.

Het DNA-lid vroeg om te kiezen voor Suriname en niet voor zichzelf. De VHP is een oude partij, maar met jong en kundig leiderschap.

VHP-voorzitter Chan Santokhi benadrukte dat hij blij is dat jongeren zich aansluiten bij de VHP, “zonder dat wij voedselpakketten of Bazo- kaarten uitdelen. Het geeft aan dat jongeren bewust kiezen voor hun toekomst.”

Overige berichten