fbpx

Jongen(17) uit Paramaribo spaart om naakte mensen op strand in Nederland te gaan begluren

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 17- jarige jongen uit Paramaribo, Suriname, heeft aan twee schoolvrienden verteld dat het zijn grote droom is om zo snel mogelijk een keer in de zomer op vakantie te gaan naar Nederland.

Volgens zijn zeggen spaart hij al een poos al zijn geld dat hij met klusjes verdient bij elkaar om ooit het vliegticket te kunnen betalen.

De tiener die nog nooit naar het buitenland is geweest wil volgens zijn schoolmakkers in de grote vakantie heel graag de talrijke naakte mensen die lopen op het naaktstrand in Scheveningen met eigen ogen gaan begluren.

Zijn neven die in Den Haag wonen hebben hem vaker verteld dat er veel mooie vrouwen kledingloos liggen en lopen op het nudistenstrand in de drukbezochte badplaats.

BEKIJK OOK
40- jarige vrouw die van vriend geen hand mag geven aan mannen kan ermee leven

BEKIJK OOK: Dat de Finhud gezichtsbehandeling je huid mooier maakt komt door speciaal gezichtsmaskerformule

GFC Lifestyle verneemt dat deze zelfde jongeman in 2022 door een vader erop betrapt was zijn dochter(16) geld aan te bieden in ruil voor erotische foto’s die ze van zichzelf moest maken.

De tiener kreeg toen een fikse bedreigingswaarschuwing en werd door de familie van het meisje op het internet bestempeld als een perverse smeerlap die een groot gevaar is voor vrouwen.