fbpx
Jongen per ongeluk neergeschoten tijdens selfie oppas

GFC NIEUWS- Een 19-jarige babysitter uit Houston, VS, is woensdag gearresteerd voor het per ongeluk neerschieten van haar 10-jarige neefje.

Dat gebeurde toen de jonge vrouw selfies aan het nemen was met een geweer.

De jongen werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en werd meteen geopereerd. Hij zal gelukkig volledig van het incident herstellen.

Babysitter en tante Smith belandde in de cel voor het veroorzaken van ernstig lichamelijk letsel. Ze moet vrijdag voor de rechtbank verschijnen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.